Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Dugoselska sportska zima – besplatne sportske aktivnosti za učenike od 1. do 8. razreda

Besplatne sportske aktivnosti za učenike od 1. do 8. razreda održavat će se od 19. do 23. veljače 2024. u vremenu od 10 do 12 sati.

Program će voditi učitelji, nastavnici i stručni suradnici s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Program obuhvaća:

1. Uvodni dio – zagrijavanje i opće pripremne vježbe 

2. Poligoni natjecateljskog karaktera – vođenje lopte (rukom, nogom), svladavanje prepreka (preskakanje, provlačenje, obilaženje, puzanje), gađanja loptom (meta, čunj), dodavanja i hvatanja 

3. Glavni dio:

  • momčadske igre – graničar, nogomet, košarka, odbojka 
  • igre u paru – badminton, stolni tenis

5. Završni dio – evaluacija i razgovor s učenicima.

Potrebno je ponijeti tenisice za dvoranu, bocu za vodu i eventualno rezervnu majicu.

Prijave obavezne preko forme u nastavku. Rok za prijavu je 16.2.2024. 

Suglasnost

Ja gore upisani roditelj/skrbnik/staratelj slanjem ove prijave dajem suglasnost da moje gore upisano dijete pohađa program Dugoselska sportska zima u OŠ "Ivan Benković" ili OŠ "Josip Zorić" pod vodstvom voditelja u organizaciji Društva „Naša djeca“ Dugo Selo za učenike od 1. do 8. razreda od 19. do 23. veljače u vremenu od 10:00 do 12:00 sati.

Učenici-ce koji sudjeluju u programu Dugoselske sportske zime trebaju biti fizički i psihički sposobni i pripremljeni za isto. Odluku o sposobnosti sudjelovanja u aktivnostima donose roditelj i voditelj aktivnosti. Sudionici sportskih aktivnosti sudjeluju u istim dragovoljno i uz pristanak roditelja te nisu posebno i dodatno osigurani kod osiguravajućih društava. Roditelji/skrbnici/staratelji samostalno organiziraju dolazak i odlazak polaznika programa. Organizator Dugoselske sportske zime ne preuzima odgovornost za moguće ozljede sudionika prije, za i nakon aktivnosti.

Privola

Ja gore upisani roditelj/skrbnik/staratelj slanjem ove prijave dajem privolu za korištenje podataka, fotografija te audio i/ili video snimaka moga gore upisanog djeteta Društvu „Naša djeca“ Dugo Selo u svrhu evidentiranja korisnika aktivnosti i izvještavanja javnosti o aktivnostima udruge. Materijali će se objavljivati na društvenim mrežama i mrežnim stranicama Društva „Naša djeca“ Dugo Selo, lokalnog lista Dugoselske kronike, Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatska te ostalim web portalima i društvenim mrežama koje pomažu u promociji djelovanja udruge Društvo „Naša djeca“ Dugo Selo.

Potpisnik Izjave potvrđuje da je obaviješten o namjeri korištenja osobnih podataka, a ovom izjavom daje privolu na takvu obradu te je upoznat da privolu može povući u bilo kojem trenutku.