U listopadu tri nove radionice u Društvu Naša djeca Dugo Selo

Društvo naša djeca Dugo Selo u suradnji sa Centrom za poduku i savjetovanje Multicoloris / Boje razvoja” u listopadu će provoditi tri besplatne nove radionice za roditelje i djecu.

Radionice će se održavati u sjedištu DND Dugo Selo u Ul. biskupa Augustina Kažotića 4.

Prva radionica Kako pratiti i poticati djetetov razvoj održat će se 1. listopada od 10 sati.

Sadržaj radionice:

Što su to miljokazi, na koji način se koristiti miljokazima. Kako nam poznavanje razvoja djeteta može pomoći u kreiranju poticajnih aktivnosti. Radionica namijenjena svim zainteresiranim roditeljima koji imaju pitanja vezano za razvoj svog djeteta i na koji način poticati dijete.

Druga radionica Senzomotoričke aktivnosti za malce (za djecu od 12 do 36 mj.) održat će se u dva navrata 8. listopada i 15. listopada od 10 sati.

Sadržaj radionice:

Iskustvene radionice s različitim aktivnostima prilagođene dobi i interesu. Aktivnosti koje potiču sva osjetila i povezuju razvojna područja. Senzorna igra uključuje praktične aktivnosti koje pozivaju vaše dijete da istražuje svojim osjetilima (dodir, vid, miris, zvuk i okus) kao i korištenje pokreta ili ravnoteže. Senzorne aktivnosti obično su nestrukturirane, dajući djeci priliku da istražuju i igraju se vlastitim tempom. Radionica namijenjena roditeljima i djeci kako bi zajedno isprobali neke nove aktivnosti i stekli nova iskustva.

Treća radionica Montessori aktivnosti u svakodnevnom životu (za djecu od 24 do 36 mj.) održat će se 22. listopada od 10 sati.

Sadržaj radionice:

Što su to aktivnosti inspirirane Montessori pedagogijom? Kako primijeniti osnovne principe u svakodnevne aktivnosti i omogućiti djetetu samostalno rješavanje zadataka. Učenje koje je zapravo igra, podjednako zabavna za roditelje i djecu.

Broj sudionika je ograničen te je obavezna prijava na prijave@dnd-dugoselo.hr

U prijavi molimo vas navedite za koje radionice se prijavljujete.

Poziv svim roditeljima 

Dragi roditelji, krećemo s radionicama za roditelje i najmlađu djecu. Neke od radionica su definirane, ali kako nam je cilj osigurati radionice koje odražavaju vaš interes, pozivamo vas da ispunite kratku anektu.

Moguć višestruki odabir.
Moguć višestruki odabir.