Morska avantura u Velom Lošinju

Prošli tjedan vratili smo se s Lošinja nakon prekrasno provedenog tjedna s 32 djece s područja Grada Dugog Sela te općina Brckovljani i Rugvica. Uz već poznate morske radosti kojih nije nedostajalo na samom Lošinju, djeca su posjetila prekrasni otok Susak, muzej Apoksiomena u Malom Lošinju te sudjelovali na igrama u sklopu Dolphin Daya koji je organizirao Institut Plavi svijet. Osim što su puno naučili o dupinima i ostalim morskim životinjama, odlično su se zabavili i svakim danom se sve više zbližili te postali pravi prijatelji na kraju, kao da se znaju cijeli život. 

Neka dječica su prvi puta bila na moru. Ovo ljetovanje će ostati jedna prekrasna uspomena kako djeci tako i voditeljima Verici, Lani, Ani Mariji, Snježani i Mladenu. 

Veliko hvala osoblju, a posebice onima koji su osigurali sredstva za ovo nezaboravno besplatno ljetovanje: Zagrebačkoj županiji, Gradu Dugom Selu, Općini Brckovljani, Općini Rugvica, Gradskom društvu Crvenog križa Dugo Selo te članovima skupštine DND-a Dugo Selo.