Veliko HVALA svima vama koji ste donirali za obnovu našeg odmarališta u Velom Lošinju!

Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli našoj kampanji „65 godina stvaramo lijepa sjećanja“ za obnovu Odmarališta Društva “Naša djeca” Dugo Selo u Velom Lošinju  gdje mali Dugoselci ljetuju već 65 godina.

Do danas je kampanjom Daruj 6,5 eura za sljedećih 65 godina prikupljeno 3.100 eura. Iskoristit ćemo ih za obnovu kupaonice na drugom katu odmarališta do početka ljetne sezone.

Kampanja ide dalje! Za kompletnu obnovu potrebno je 70.000 eura. Veselimo se vašem odazivu, svakom susretu i želji sugrađana da zajedno obogatimo život svih Dugoselaca!

Hvala volonterima koji su više vikenda zdušno radili na obnovi odmarališta. Hvala svima koji su izravnom donacijom pomogli projekt. Hvala MarinkuRobertu i Aniti na svim grafikama i tekstovima koje su pripremli za objave na mrežama i portalima. IvanuMarku i Mariju na fotografiranju i snimanju. Tiskari Šim  i Anti na ispisivanju i pripremi donacijskih razglednica, Dugoselskom komunalnom poduzetničkom centru na distribuciji razglednica. Hvala na medijskoj podršci Zabavnom radijuDugoselskoj kronici i DugoSelo.INFORibafishu i glumačkoj ekipi Kumova (Vedranu Mlikoti, Dariji Lorenzo Flatz, Ani Uršuli Najev, Vladimiru Tintoru, Radi Mrkšić, Marini Redžepović i Momčilu Otaševiću) i svima vama koji ste na bilo koji način sudjelovali.

Što radimo i planiramo, te kako nam se priključiti možete pratiti i saznati na www.dnd-dugoselo.hr

Za potvrde o donacijama ili bilo kakve informacije slobodno nam se javite na tajnistvo@dnd-dugoselo.hr ili 099/236-6277. 

Suzana Kralj Šantić, predsjednica DND-a Dugo Selo