VOLONTERSKA VIKEND AKCIJA ČIŠĆENJA U VELOM LOŠINJU

Minuli prvomajski produženi vikend članovi DND Dugo Selo i volonteri proveli su u Velom Lošinju, u čišćenju i raznim manjim građevinskim radovima nakon što su prethodnih mjeseci izvedeni planirani građevinski radovi većeg obima, kojima je u cijelosti preuređeno prizemlje odmarališta i zamijenjeno stepenište do prvog kata.

Tridesetak marljivih i složnih volontera s veseljem i u ugodnoj atmosferi međusobnog upoznavanja i druženja i ovog su puta prionuli poslu, a dobro vrijeme i mirno otočko okruženje pridonijeli su uspješnosti obavljenih zadataka. Uklonjen je građevinski otpad, divlje raslinje, uređeno je dvorište, očišćeni su oluci i dijelovi krova na kojima se kroz godinu dana nakupilo smeće, oličeni su unutarnji prostori, očišćene su i uređene sobe, sanitarni čvorovi i zajednički prostori za pripremu hrane, blagovanje i boravak gostiju. Odmaralište je pripremljeno za novu sezonu prihvata malih i velikih gostiju, a nadamo se da će nam se u daljnjim planiranim akcijama obnove i uređenja našeg odmarališta i dalje priključivati naši sugrađani i svi podupiratelji naših aktivnosti, kao sponzori,  donatori i volonteri, na ponos i radost svih nas!

Veliko hvala svima koji su svojim vrijednim rukama, velikim srcem i uz puno radosti i smijeha učinili da smo se na Praznik rada vratili svojim kućama zadovoljni učinjenim, ali prije svega ispunjeni srećom i ponosom da se još jedna grupa ljudi upisala u knjigu stvaratelja naše posebne lošinjske priče koju grade generacije!

Ovim putem ujedno i podsjećamo na otvoreni poziv svima koji su voljni javiti nam se za ovosezonsko obavljanje poslova kuhara/kuharice, pomoćnog kuhara/kuharice i spremačica u odmaralištu, što prije radi dogovora!

DND Dugo Selo